Workshops en Cursussen

Vaas met bloemen Workshops en Cursussen

Cursus “Iedereen kan Zingen!”

Een nieuwe cursus in Assen, van 6 lessen voor mensen die op speelse wijze hun stem verder willen ontdekken en laten klinken. En ook voor mensen die het plezier in zingen weer willen vinden.

We beginnen elke les met licht lichaamswerk of een ontspanningsoefening , gaan verder met speelse Stemexpressie opdrachten , doen oefeningen bij de piano en zingen samen als afsluiting een mantra of eenvoudig lied. Hierbij gaat het om de expressie, geluid (durven) maken en om het plezier.
Elke maandagmorgen in De MaasStee van 10.45 – 12.15 uur, vanaf 26 september. De kosten voor deze vrolijke cursus zijn € 50,- p.p. Graag zo spoedig mogelijk opgeven bij mij, info@liesvanderbij.nl .

Cursus Liefdevol Leven

‘Omarm Jezelf, Omarm het Leven’

‘Liefdevol Leven‘is een cursus van 3 zaterdagmiddagen die in Centrum EdanZ in Groningen zal plaatsvinden. We gaan op onderzoek uit, om te zien hoe we met onszelf omgaan. Kun je liefdevol zijn naar jezelf ? Vergeef je jezelf als iets anders is gelopen dan je had bedoeld ? Kun je je eigen schoonheid (h)erkennen en je kwaliteiten ? Als je met zachte en humorvolle blik naar jezelf kunt kijken, wordt het leven fijner en inspireert het je om o.a. nieuwe wegen te bewandelen.

We zingen, doen elke cursusmiddag een andere meditatie, gaan improviseren en sluiten af met een mooi lied. Ook delen we onze ervaringen met elkaar, want de steun van de groep is prettig en soms nodig als je op ontdekkingstocht gaat.

Deze cursus heeft een bepaalde opbouw en geeft de meeste verdieping als je alle drie de middagen aanwezig kunt zijn. Zang en meditatie ervaring zijn niet nodig.

Data : zaterdag 15 oktober, 19 november en 10 december 2022, van 13.30 – 16.00 uur.

Plaats: Centrum EdanZ, van Oldebarneveltlaan 6, Groningen. (Studio 1)

Kosten: € 95,- p.p.

Opgave: bij mij, graag zo spoedig mogelijk, in ieder geval vóór 1 okt. , info@liesvanderbij.nl . Er is plaats voor 6 tot 8 deelnemers.

Kristal en Zang Dag

Zoek je je eigen richting ? Wil je meer naar je intuïtie luisteren ? Of wil je weten wat er nu nodig is in je leven ?

Op de Kristal en Zang dag versterken we de verbinding met onszelf. Daardoor ontstaat er meer helderheid en bewustzijn. We zingen met begeleiding of helemaal vrij, doen licht lichaamswerk en kiezen zelf een kristal uit, waarmee we zowel ’s morgens als ’s middags een meditatie doen.

Kristallen dragen een oude wijsheid in zich. Ze vertellen je hoe het echt met je gaat en wat er belangrijk is op dit moment. Na de meditatie deel je samen je ervaringen met iemand en daarna is er ook tijd om vragen te stellen aan mij. In de lunchpauze is er soep ‘ á la Lies ’ en voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. Je bent van harte welkom!

Datum: zaterdag 26 november 2022, van 11.00 – 16.00 uur
Plaats: De Blauwe Boerderij, Lindenhof 2, 9713 NT Groningen. ( Oosterparkwijk)
Kosten: €50,- (incl. koffie/thee, lekkers en soep).
Opgave: vóór 1 november bij mij, info@liesvanderbij.nl of bel 0592-405775.
Max. : 5 deelnemers.

Sing Inn in EdanZ

Elke laatste vrijdag van de maand kun je samen met andere mensen vrij, uitbundig, of juist verstild een uur en een kwartier bekende en eenvoudige liedjes zingen met pianobegeleiding o.l.v. mij. Inloop vanaf 16.45 uur, dan vanaf 17.00 – 18.15 uur zingen. Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of noten lezen. Het gaat om het plezier van zingen met elkaar en om de verbinding . Tussen de liedjes in zijn we stil, om te voelen wat het lied met je doet en wat er leeft in jezelf. Graag echt om 17.00 uur aanwezig zijn, zodat we samen kunnen beginnen.

Datum: elke laatste vrijdag van de maand, van 17.00 – 18.15 uur.
Plaats: EdanZ, van Oldebarneveltlaan 6, Groningen.
Kosten: € 8,- per keer, of € 6,- als je een EdanZ evenementenkaart hebt.
Opgave: Via deze link kun je je opgeven https://sing-in.paperform.co/

” Het was gezellig en ongedwongen.. “

” Inspirerend en ontroerend.”

” Vandaag werd het onverwacht een feestje !”