Workshop

CURSUS CHAKRA EN STEM :

Op 3 zaterdagmiddagen verbinden we ons met de 3 onderste chakra’s : het Wortelchakra, het Harachakra en de Zonnevlecht. Elk chakra verbinden we met punten in of op het lichaam. Deze punten hebben een extra grondende werking. Ze geven ons stevigheid in deze tijd.

We gebruiken o.a. onze stem als middel om de chakra’s en onszelf te openen. We mediteren, bewegen, zingen vrije klanken en delen ervaringen met elkaar. Elke middag komt er 1 chakra aan bod.

Omdat de energie zich langzaam opbouwt, van het Wortelchakra- naar de Zonnevlecht, is het van belang om alle drie de middagen aanwezig te zijn.

Bij deze reis, waarin je jezelf op een diep niveau ontmoet, werkt de groepsenergie vaak prettig en ondersteunend. 

Er kunnen maximaal 8 mensen meedoen aan deze cursus en je kunt je t.z.t. opgeven op de website van De Poort, www.cursuscentrumdepoort.nl . Koffie en thee zijn aanwezig.

De nieuwe cursus wordt gegeven vanaf januari 2022 t/m maart 2022 en is bestemd voor deelnemers die ervaring hebben met het werken met chakra’s of al eerder een ‘Chakra en Stem’ cursus bij mij hebben gedaan.

Voor meer informatie over de data kun je kijken op de agendapagina .

Trieneke : ” De Chakraworkshops in De Poort hebben mij geholpen om in een zachte sfeer bij mijn diepste vreugde en verdriet te komen….. Echt een bijzondere ervaring ! “

Sarah: ” Lies weet een veilige sfeer neer te zetten, waarin iedereen wordt aangemoedigd om zichzelf te zijn (…….)”

” Een combinatie van verstilling en verklanking in een vertrouwelijke sfeer en een liefdevolle ruimte .”

Stem en Stenen dag

Op deze Verwendag versterken we de verbinding met onszelf. We zingen met begeleiding of helemaal vrij, doen licht lichaamswerk en kiezen zelf de stenen uit waarmee we mediteren. Stenen dragen een oude wijsheid in zich en vertellen je hoe het echt met je gaat en wat belangrijk is. In de lunchpauze is er soep ‘á la Lies’ en voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. Je bent van harte welkom !

Datum: zaterdag 13 november 2021, van 10.15 – 16.30 uur
Plaats: Centrum EdanZ, van Oldebarneveltlaan 6, Groningen..
Kosten: €50,- (incl. koffie/thee, lekkers en soep). Opgave: zo spoedig mogelijk, bij mij, info@liesvanderbij.nl of bel 0592-405775. Max. : 6 deelnemers.

De volgende Stem en Stenen workshop is in april 2022, kijk op de agendapagina .

Sing Inn in EdanZ

Elke laatste vrijdag van de maand kun je samen met anderen lekker vrij en onbekommerd een uur en een kwartier bekende en eenvoudige liedjes zingen met pianobegeleiding o.l.v. mij. Inloop vanaf 16.45 uur, dan vanaf 17.00 – 18.15 uur zingen. Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of noten lezen. Het gaat om het plezier van zingen met elkaar en om de verbinding met jezelf en de ander.

Datum: elke laatste vrijdag van de maand, van 17.00 – 18.15 uur.

Plaats: EdanZ, van Oldebarneveltlaan 6, Groningen.

Kosten: € 8,- per keer, graag contant meenemen, of € 6,- als je een EdanZ eventskaart hebt.

Opgave: info@liesvanderbij.nl ( reserveren verplicht i.v.m. aantal plaatsen).

” Het was gezellig en ongedwongen.. “

” De piano helpt me om lekker te kunnen zingen .”

” Vandaag werd het onverwacht een feestje !”