Workshops en Cursussen

Vaas met bloemen Workshops en Cursussen

Cursus “Iedereen kan Zingen!”

Een cursus in Assen, van 6 lessen voor mensen die op speelse wijze hun stem verder willen ontdekken en laten klinken. En voor mensen die weer Zingend door het Leven willen gaan.

We beginnen elke les met licht lichaamswerk of een ontspanningsoefening , gaan verder met speelse Stemexpressie opdrachten, doen oefeningen bij de piano en zingen samen als afsluiting een mantra of eenvoudig lied. Hierbij gaat het om de expressie, geluid maken en om het plezier van samen beleven.
Om de week op maandagmorgen in De MaasStee van 10.45 – 12.15 uur, vanaf 8 april t/m 1 juli 2024. De kosten voor deze cursus zijn € 55,- of € 60,- p.p. Graag zo spoedig mogelijk opgeven bij mij, info@liesvanderbij.nl . (Deze cursus heeft op dit moment voldoende deelnemers).

CURSUS Zomerzang en Chakra’s ‘

Deze zomercursus bestaat uit 3 zaterdagmiddagen, waarin we gaan zingen, mediteren, delen en spelen . Het is een cursus waarin zang, stemimprovisatie en een meditatie met één van de onderste drie chakra’s, je richting en stevigheid kunnen geven om je eigen(wijze) weg te gaan. Als je mee wilt doen, is het voor jezelf en de energie van de groep belangrijk dat je er alle drie keer bent. Bij mooi weer mogen we ook gebruik maken van de kloostertuin van ‘Open de Poort’.

Plaats: Open de Poort‘, Moesstraat 20, Groningen.
Data: Zaterdagmiddag 27 juli, 3 en 10 augustus 2024 , van 14.00 tot 16.30 uur
Kosten: € 90.- , € 85,- , of € 80,- (naar inkomen), incl. koffie, thee en lekkers.
Opgave: graag vóór 6 juli bij mij, info@liesvanderbij.nl (max. 6 deelnemers).

SING INN in ‘OPEN DE POORT’

Elke laatste vrijdag van de maand kun je samen met andere mensen uitbundig, of juist verstild een uur en een kwartier bekende en eenvoudige mantra’s en “Golden Oldies’ zingen met pianobegeleiding o.l.v. mij. Inloop vanaf 16.45 uur, dan vanaf 17.00 – 18.15 uur zingen. Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of noten lezen. Het gaat om het plezier van samen zingen en om de verbinding. Tussen de liedjes is het even stil, zodat je kunt voelen wat een lied met je doet en wat er leeft in jezelf. Graag om 17.00 uur aanwezig zijn, zodat we samen kunnen beginnen.

Datum: elke laatste vrijdag van de maand, van 17.00 – 18.15 uur. Vanaf januari 2024 zijn de data: 26 jan, 23 feb, 29 mrt, 26 april, 31 mei en 28 juni 2024. Eerste keer na de zomervakantie is vrijdag 30 augustus.
Plaats: in ‘OPEN DE POORT‘, Moesstraat 20, Groningen.
Kosten: € 6,50 per keer, graag contant en zo gepast mogelijk meenemen.
Opgave: je kunt je opgeven bij mij, info@liesvanderbij.nl..

Zang en Kristal workshop :