Workshops en Cursussen

Vaas met bloemen Workshops en Cursussen

Cursus “Iedereen kan Zingen!”

Een cursus in Assen, van 6 lessen voor mensen die op speelse wijze hun stem verder willen ontdekken en laten klinken. En voor mensen die weer Zingend door het Leven willen gaan.

We beginnen elke les met licht lichaamswerk of een ontspanningsoefening , gaan verder met speelse Stemexpressie opdrachten, doen oefeningen bij de piano en zingen samen als afsluiting een mantra of eenvoudig lied. Hierbij gaat het om de expressie, geluid maken en om het plezier van samen beleven.
Om de week op maandagmorgen in De MaasStee van 10.45 – 12.15 uur, vanaf 11 september. De kosten voor deze cursus zijn € 52,- p.p. Er kunnen op dit moment nog 2 cursisten bij. Graag zo spoedig mogelijk opgeven bij mij, info@liesvanderbij.nl .

CURSUS ‘ZOMERZANG EN BEWUSTZIJN’

Deze korte zomercursus bestaat uit 3 donderdagmiddagen in Groningen, die samen voor een diepere verbinding met jezelf kunnen zorgen. Naast zingen, bewegen en vrije klanken maken, zal er elke middag een meditatie zijn die afgestemd is op de groep. Een helende cursus waarbij ook de groepsenergie fijn en ondersteunend is.

Plaats: Open de Poort‘, Moesstraat 20, Groningen.
Data: Donderdagmiddag 10, 17 en 24 augustus , van 14.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 90.- of € 80,- (studenten, inkomen op bijstandsniveau), incl. koffie, thee enz.
Opgave: zo spoedig mogelijk bij mij, info@liesvanderbij.nl (max. 8 deelnemers).

SING INN in ‘OPEN DE POORT’

Elke laatste vrijdag van de maand kun je samen met andere mensen vrij, uitbundig, of juist verstild een uur en een kwartier bekende en eenvoudige mantra’s en “Golden Oldies’ zingen met pianobegeleiding o.l.v. mij. Inloop vanaf 16.45 uur, dan vanaf 17.00 – 18.15 uur zingen. Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of noten lezen. Het gaat om het plezier van samen zingen en om de verbinding. Tussen de liedjes is het even stil, zodat je kunt voelen wat een lied met je doet en wat er leeft in jezelf. Graag om 17.00 uur aanwezig zijn, zodat we samen kunnen beginnen.

Datum: elke laatste vrijdag van de maand, van 17.00 – 18.15 uur, de eerst volgende is op vrijdag 29 september.
Plaats: vanaf augustus 2023 in ‘OPEN DE POORT‘, Moesstraat 20, Groningen.
Kosten: € 6,50 per keer, graag contant en zo gepast mogelijk meenemen.
Opgave: je kunt je opgeven bij mij, info@liesvanderbij.nl..

” Het was gezellig en ongedwongen.. “

” Inspirerend en ontroerend.”

” Vandaag werd het onverwacht een feestje !”

Zang en Kristal workshop :

Zang en Kristal Workshop :

In deze workshop gaan we zingen, vrije klanken maken, vrij bewegen en mediteren met een zelf uitgekozen kristal.

Door vrij te zingen en te bewegen voel je je dichter bij jezelf en ‘weet’ je beter wat je nodig hebt. De kristal helpt je om op een dieper niveau contact te maken met wat er in je leeft. Een kristal is wijs en liefdevol, als een wijze grootmoeder. Je deelt je ( meditatie)ervaringen met iemand van de groep en ook kun je vragen stellen aan mij. Tussen de middag is er eigengemaakte soep en we beginnen de workshop met koffie, thee, lekkers en een kristalkaart die je iets vertelt over de dag.

Plaats : Open de Poort, Moesstraat 20, Groningen.

Datum: Zaterdag 11 november, van 10.30 tot 16.00 uur.

Kosten: € 65,- . ( inclusief, koffie, thee, lekkers en soep )

Opgave: graag vóór 30 oktober bij mij, info@liesvanderbij.nl of 0592 405775.