Workshops en Cursussen

Vaas met bloemen Workshops en Cursussen

Cursus “Iedereen kan Zingen!”

Een nieuwe cursus in Assen, van 6 lessen voor mensen die op speelse wijze hun stem verder willen ontdekken en laten klinken. En ook voor mensen die weer plezier in zingen willen vinden.

We beginnen elke les met licht lichaamswerk of een ontspanningsoefening , gaan verder met speelse Stemexpressie opdrachten , doen oefeningen bij de piano en zingen samen als afsluiting een mantra of eenvoudig lied. Hierbij gaat het om de expressie, geluid maken en om het plezier van samen beleven.
Elke maandagmorgen in De MaasStee van 10.45 – 12.15 uur, vanaf 16 januari. De kosten voor deze vrolijke cursus zijn € 50,- p.p. Graag zo spoedig mogelijk opgeven bij mij, info@liesvanderbij.nl .

Sing Inn in EdanZ

Elke laatste vrijdag van de maand kun je samen met andere mensen vrij, uitbundig, of juist verstild een uur en een kwartier bekende en eenvoudige mantra’s en “Golden Oldies’ zingen met pianobegeleiding o.l.v. mij. Inloop vanaf 16.45 uur, dan vanaf 17.00 – 18.15 uur zingen. Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of noten lezen. Het gaat om het plezier van samen zingen en om de verbinding . Tussen de liedjes is het even stil, zodat je kunt voelen wat een lied met je doet en wat er leeft in jezelf. Graag om 17.00 uur aanwezig zijn, zodat we samen kunnen beginnen.

Datum: elke laatste vrijdag van de maand, van 17.00 – 18.15 uur.
Plaats: EdanZ, van Oldebarneveltlaan 6, Groningen.
Kosten: € 6,50 per keer of € 5,20 met een Stadjerspas.
Opgave: Je kunt je opgeven via de EdanZ agenda.

” Het was gezellig en ongedwongen.. “

” Inspirerend en ontroerend.”

” Vandaag werd het onverwacht een feestje !”