Individueel

Roze roos voor Individueel

Proef zangles

Een privé zangles van ongeveer 70 minuten om te ervaren of mijn werkwijze aansluit bij jou en je wensen.

Kosten: € 47,– .

Zangles met zorg

In deze lessen ontwikkel je je vrije stem. Door te zingen voel je wat je zelf nodig hebt.

Sinds januari 2023 ben ik aanbieder bij het Sport en Cultuurfonds voor Volwassenen in Groningen. Wanneer je op bijstandsniveau leeft en in Groningen woont, kun je via je wijkteam in Groningen (WIJ Team), een aanvraag indienen voor zanglessen bij mij. Ik krijg dan € 400,- van dat fonds en jij krijgt daarvoor 10 gratis zanglessen . Het is verstandig om eerst contact met mij te zoeken en een proefles te nemen (€ 47,- ) om te zien of de lessen bij je passen. Je kunt het fonds elk jaar opnieuw aanvragen en dan is een proefles niet nodig, omdat je al eerder zanglessen bij me hebt gehad.

Je krijgt:

 • een zangles op maat
 • stemadvies om vrijer te kunnen zingen
 • een natuurlijke ademhaling
 • vertrouwen in je stemgebruik
 • lichaamsbewustzijn
 • zelfinzicht

Duur: 1 uur
Kosten per losse les: € 47,-
Voor een langere periode les: €70,- per maand
Aanbieding: 1 proefles + 1 zangles, voor € 90,-
Leskaart van 5 x: is € 42,50 per les
Via aanvraag Cultuurfonds Volwassenen Groningen: 10 zanglessen gratis

De zangafspraak afzeggen of verzetten kan tot 24 uur vóór de afgesproken les. Daarna wordt de les in rekening gebracht, tenzij er sprake is van overmacht.

“….. Sinds 2012 volg ik individuele zanglessen bij Lies. En elke week is het nog steeds super leerzaam. Lies weet precies waar ik behoefte aan heb. Ze is een zorgzame en betrouwbare zangcoach en ik hoop nog vele jaren van haar te mogen leren.”

Adinda over Individuele zanglessen
www.adindabruining.nl

Kristal Healing

In een kristal healing kies je een aantal kristallen waar toe je je aangetrokken voelt. Elk kristal heeft haar eigen werking en een combinatie van kristallen kan deze werking versterken. Zo kan bijvoorbeeld een Bergkristal je helderheid geven en je weer brengen bij je eigen licht. In samenwerking met een Chalcedoon komt er meer zachtheid bij en zelfacceptatie. 

Je gaat liggen en samen bepalen we waar je je uitgekozen kristallen neerlegt (op of rondom je lichaam). Dan ontspan je je en voel je wat er gebeurt. Ik kijk en voel met je mee en na de healing wisselen we onze ervaringen uit.

Het doel van een Kristal Healing is: 

 • meer inzicht krijgen in jezelf
 • meer contact maken met je kwaliteiten
 • een beter doorstroming krijgen van de energie in en om je lichaam

De Kristal healing wordt bij mij thuis gegeven op maandagmiddag vanaf 15.30 uur en vrijdag vanaf 11.00 uur. Voor meer informatie kun je me bellen 0592 40 57 75 of mailen. 

Duur per sessie: 1 uur
Kosten per sessie: € 35,-

…. Bij Lies voel je je heel ontspannen en verzorgd. Het is leuk om kristallen uit te mogen kiezen die je aanspreken. Tijdens de sessie kwamen er hele duidelijke inzichten in mij op waar ik elke dag iets aan heb, zowel in mijn gezinssituatie als in mijn werk….”

Yvonne 

Duo Zangles

In een Duo les krijg je samen een zangles van een uur. Het is van belang dat je je duo partner kent en dat je je vertrouwd voelt bij hem of haar.

Je krijgt:

 • meer vertrouwen in je eigen stem
 • meer inzicht in je stemgebruik
 • meer harmonie en plezier
 • meer verbinding met jezelf
 • meer compassie en begrip voor je partner

Duur : 75 minuten
Kosten p.p. per les: €35,-

“… Duo les volgen bij Lies is leuk en ook super leerzaam. Je leert van elkaar en met de feedback van Lies merk je bij de tweede les al verbetering in inspelen op elkaar”

Adinda http://www.adindabruining.nl